ΑΣΤΟΧΗ τοποθέτηση Σωφρόνη…

ΑΣΤΟΧΗ τοποθέτηση Σωφρόνη…

«Η επιστροφή μου δεν ήταν αυτή που περίμενα. Δεν ξέρω τι έγινε αυτές τις 35 μέρες που έλειπα. Το λέω δημόσια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αυτό που είπε μπορεί να χαρακτηριστεί και… άστοχο καθώς έλειψε μόνο μερικές μέρες και όχι μήνες ή… χρόνια.

Και τι θέλει να πει ότι έγινε δηλαδή; Εννοούσε όσα ακούγονται περί προβλημάτων στις σχέσεις των παικτών η κάτι άλλο;

Όπως και να’ χει αυτή η δήλωση του δεν ήχησε καλά στα αυτιά αρκετών οπαδών της ομάδας, ενώ αυξήθηκαν αυτοί που λένε ότι εν τέλει ήταν λανθασμένη η επαναφορά του 42χρονου προπονητή στο τιμόνι της ομάδας.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE