Όπως κάθε εβδομάδα η Ομόνοια δημοσίευσε τις αναρτήσεις των παικτών της μετά από το ματς με την Ανόρθωση.
Αναλυτικά:
Την καλή παρουσία και την ανάγκη για ακόμη καλύτερη συνέχεια εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μέσω των αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το τέλος του ψεσινού αγώνα στη Λάρνακα κόντρα στην Ανόρθωση.
Γιαν Λέτσιακς
«Καλή εμφάνιση από την ομάδα και εξαιρετική υποστήριξη από τον κόσμο μας» έγραψε στο ποστάρισμα του ο Τσέχος αμυντικός που είχε μια πολύ καλή απόδοση στον χτεσινό αγώνα.
Ματ Νταρμπισάιαρ
«Όχι ένα εύκολο μέρος (εννοώντας την έδρα της Ανόρθωσης) να πας. Ένας βαθμός στη συγκομιδή. Βλέπουμε την Παρασκευή» ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας μας, δίνοντας το σύνθημα για τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Φάνος Κατελάρης
Στην πρώτη του φετινή παρουσία στάθηκε ο Κύπριος μέσος γράφοντας: «Πρώτο προσωπικό παιχνίδι της χρονιάς σε μια ιδιαίτερη δύσκολη έδρα! Ένας σημαντικό βαθμός για την ομάδα μας! Συνεχίζουμε ενωμένοι».
Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σήμερα πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας.