Είδηση «βόμβα»: «Έχει έτοιμο τον Μουρίνιο η Ρεάλ αν απολυθεί ο Ζιντάν»

Είδηση «βόμβα»: «Έχει έτοιμο τον Μουρίνιο η Ρεάλ αν απολυθεί ο Ζιντάν»

Είδηση «βόμβα» από την ισπανική «Mundo», η οποία υποστηρίζει πως αν ο Ζινεντίν Ζιντάν απολυθεί άμεσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε ο Ζοσέ Μουρίνιο θα επιστρέψει στην ομάδα.

Η ήττα από τη Μαγιόρκα μεγάλωσε την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον προβληματισμό να αυξάνεται ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το συγκεκριμένο ματς στην Κωνσταντινούπολη ίσως να κρίνει και το μέλλον του Ζιντάν στον πάγκο, σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην Ιβηρική. Μάλιστα αν κάτι στραβώσει, τότε η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τη «Mundo» έχει ουσιαστικά έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

Αυτός, όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα, είναι ένα γνώριμο πρόσωπο και δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Όπως τονίζει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Μουρίνιο έχει ήδη… έτοιμες τις βαλίτσες του και περιμένει θέλοντας πολύ να επιστρέψει στη Ρεάλ.

Μένει να φανεί πλέον αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν σε περίπτωση φυσικά που στη Ρεάλ πάρουν απόφαση για άμεση απομάκρυνση του Ζιντάν βάσει και των αποτελεσμάτων.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.