Τεστ ετοιμότητας για Ποτέ

Τεστ ετοιμότητας για Ποτέ

Φιλικό με την Σαλαμίνα σήμερα και αυτό που εχει να κάνει ο Κώστας Καϊάφας είναι να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση αλλα και ταυτόχρονα να δώσει αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν και τόσα πολλά.

Οι πράσινοι στο σημερινό φιλικό με την Σαλαμίνα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει χρόνο ο Ποτε έτσι ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι απόλυτα έτοιμος για να είναι στην ενδεκάδα. Όλα φυσικά θα κριθούν από την ετοιμότητα που θα δείξει στην σημερινη αναμέτρηση.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE