ΚΥΠΡΟΣ

Τα κίνητρα της Εθνικής μας είναι πολλά

Τα κίνητρα της Εθνικής μας είναι πολλά

Συνέντευξη τύπου στις 19:00 και προπόνηση στο Στάδιο «King Baudouin» στις 20:00 περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στις Βρυξέλλες.

Οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την ευκαιρία απόψε για μια πρώτη, αναγνωριστική επαφή με το Στάδιο που θα αγωνιστούν αύριο και το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο από 50000 Βέλγους.

Το Στάδιο «King Baudouin» είναι το πρώην Στάδιο «Χέιζελ» το οποίο ανακαινίστηκε το 2000, ενόψει της τελικής φάσης του EURO που είχε γίνει σε Βέλγιο και Ολλανδία . Η χωρητικότητα του είναι 50.122 θεατές και σε αυτό το Στάδιο δίνει όλους τους αγώνες της η Εθνική Βελγίου.

Οι διεθνείς μας γνωρίζουν πως βρίσκονται ενώπιον της πιο δύσκολης ενδεχομένως αποστολής τους στον προκριματικό όμιλο τον οποίο αγωνίζονται, όμως το γεγονός αυτό δεν μειώνει τη διάθεση και την αισιοδοξία τους. Αντίθετα, ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα, τους δίνει επιπλέον κίνητρα για να υπερβάλουν εαυτούς και να κυνηγήσουν, αν οι συνθήκες του παιχνιδιού το επιτρέψουν, μια ποδοσφαιρική υπέρβαση.

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια η ομάδα μας δεν θα είναι μόνη της αφού, γύρω στους 300 συμπατριώτες μας έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα.

Το γεγονός αυτό αντιμετωπίζεται με πολύ θετικό τρόπο από όλους στην ομάδα μας αφού βλέπουν πως η προσπάθεια που άρχισε το περασμένο Φθινόπωρο για να αγκαλιαστεί αυτή η Εθνική από τον κόσμο, έχει συνέχεια και στους εκτός έδρας αγώνες.

Ακόμη και στην χθεσινή προπόνηση υπήρχαν Κύπριοι φίλαθλοι στο γήπεδο ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα.

Από αγωνιστικής πλευράς, όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή εκτός του Στυλιανού είναι ετοιμοπόλεμοι και είναι έτοιμοι να μπουν αύριο στο γήπεδο και να αγωνιστούν.

www.cfa.com.cy 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top