Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής βρήκε ΑΕΚ να αποκτά από την αρχή το προβάδισμα και να το διατηρεί σε όλη την διάρκεια της. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των καλαθοσφαιριστών του Νικόλα Παπαδόπουλου στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και κατάφεραν να ανεβάσουν την διαφορά στους 29 πόντους και να… καθαρίσουν ουσιαστικά το παιχνίδι.
Tην επόμενη αγωνιστική (2η) η ομάδα της Λάρνακας έχει ρεπό και θα αγωνιστεί ξανά κόντρα στην ΕΚΑ ΑΕΛ στο Κίτιον για την 3η αγωνιστική (Παρασκευή 25/10, 19:00).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις