ΦΟΥΛΑΡΕΙ… ο Μποτεάκ

ΦΟΥΛΑΡΕΙ… ο Μποτεάκ

Ο Έρικ Μποτεάκ, φαίνεται πως σιγά-σιγά, είναι έτοιμος να επιστρέψει και να βοηθήσει την Ομόνοια μετά τον τραυματισμό του.

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε για 46’ λεπτά στο φιλικό των πρασίνων απέναντι στoν ΠΟ Ξυλοτύμβου.

Σίγουρα ο Μποτεάκ τραυματίστηκε σε μια περίοδο που ήταν πολύ φορμαρισμένος, ωστόσο θα δουλέψει σκληρά για να επανέλθει ακόμα καλύτερος.

Πλέον, είναι απόφαση του Χένινγκ Μπεργκ αν θα τον έχει στην αποστολή για τον ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.