ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος – Διασωληνωμένος στην εντατική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος – Διασωληνωμένος στην εντατική

 Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 20χρονος κάτοικος επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη το πρωί στη Λευκωσία.

Γύρω στις 11.30π.μ. το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, στην οδό Ιδαλίου, στο Γέρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με γεωργικό ελκυστήρα, που οδηγείτο από 50χρονο. Από τη σύγκρουση, το όχημα του 20χρονου, κινήθηκε αριστερότερα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε μεταλλική περίφραξη παρακείμενης οικίας.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE