THE VOICE: Χαμός για την 20χρονη κουκλάρα από την Κύπρο – Έκλεγε η μητέρα της – VIDEO
12.10.2019 - 05:52
Εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες η Έρρικα Σοτερή.
Η όμορφη Κύπρια, τραγουδώντας το «Crazy» κατάφερε να γυρίσει όλες τις καρέκλες των κριτών, οι οποίοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους.
Η μητέρα της 20χρονης, με το που γύρισαν οι κριτές, ξέσπασε σε κλάματα, προφανώς εξαιτίας της χαράς της!
Η Έρρικα, ζητώντας από τον Σάκη να την διεκδικήσει, του απεύθυνε τον λόγο λέγοντας του «Εσύ Ρουβά» κάτι που άφησε άναυδο τον τραγουδιστή, ωστόσο της μίλησε με τα καλύτερα λόγια.
Η Παπαρίζου από την πλευρά της, για να κερδίσει την ψήφο της 20χρονης, της ανέφερε ότι όχι μόνο θα φτάσουν μαζί στον τελικά, αλλά θα κερδίσουν και το The Voice, ενώ στην συνέχεια τραγούδησε γι’ αυτήν το «I believe I can fly».
Σηκώνοντας το γάντι, έπραξε το ίδιο και ο Σάκης Ρουβάς.
Πάντως, τον ενθουσιασμό του μαζί της, έδειξε και ο Πάνος Μουζουράκης, παρά το ότι δεν μπορούσε να την διεκδικήσει, λόγω του μπλοκ που του έκανε ο Σάκης, ενώ στο τέλος προσπάθησε να την οδηγήσει προς της Ελεωνόρα.
Η ταλαντούχα Κύπρια, εν τέλει, επέλεξε την Έλενα Παπαρίζου, αφήνοντας κάγκελο τους άλλους κριτές.
Πιο κάτω η εμφάνιση της Έρρικα και η διεκδίκηση των κριτών:
Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.