Τρυπά παράνομα εντός των επόμενων ωρών το 'Yavuz ' σύμφωνα με τον Τούρκο υπ. Ενέργειας

Τρυπά παράνομα εντός των επόμενων ωρών το 'Yavuz ' σύμφωνα με τον Τούρκο υπ. Ενέργειας

Συνεχίζει τους σχεδιασμούς της η Τουρκία για παράνομη γεώτρηση στο τεμάχιο 7 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου και φαίνεται ότι είναι θέμα ωρών να μπει τρυπάνι στο οικόπεδο.

Στην ομιλία του στην Σύνοδο Κορυφής για την Ενέργεια που πραγματοποείται τη Δευτέρα (07/10), στην Αττάλεια, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Φατίχ Ντονμέζ, ανέφερε ότι το γεωτρύπανο Yavuz, πήρε θέση στο "Μόρφου 1" (όπως ονομάζουν το τεμάχιο 7 της κυπριακής ΑΟΖ) και τη Δευτέρα ή την Τρίτη (08/10) θα αρχίσει γεωτρήσεις.

*Η κύρια φωτογραφία είναι από τη Σύνοδο Κορυφής στην Τουρκία για την ενέργεια.

Χρ. Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

To Υπουργικό Συμβούλιο θα εγκρίνει σήμερα το νομοσχέδιο για την Ειδική Εκπαίδευση, αλλάζοντας τη φιλοσοφία του συστήματος μετά από δεκαετίες και βάζοντας στο επίκεντρο το παιδί, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE