Στεναχωρημένη με τον χωρισμό της από τον Δώρο η Αθηνά – «Απογοητεύτηκα…»

Στεναχωρημένη με τον χωρισμό της από τον Δώρο η Αθηνά – «Απογοητεύτηκα…»

Τελειωτικός φαίνεται να είναι αυτή τη φορά ο χωρισμός του Δώρου Παναγίδη με την Αθηνά…

Τον νέο χωρισμό τους ανακοίνωσε πρώτος μέσω της εκπομπής «Όλα καλά» του ΣΙΓΜΑ, ο Δώρος Παναγίδης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: ««Έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά όχι, δεν τα βρήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη συνειδητοποίηση ότι κάτι τελειώνει και κάτι άλλο αρχίζει. Όχι απαραίτητα ερωτικό, αλλά προχωράμε. Σε μικρότερη ηλικία μπορεί να απογοητευόμουν. Πλέον είναι, συνειδητοποίηση… Συνειδητοποίησα ότι τελειώνει κάτι, ότι δεν ταιριάζω με έναν άνθρωπο».

Ωστόσο, για τον χωρισμό τους, μίλησε και η Αθηνά, η οποία από τις δηλώσεις της, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο την επηρέασε αυτή η εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE