Τοποθετήθηκε η Επ. Διοικήσεως για το επεισόδιο ρατσισμού στην Λάρνακα - «Ένα βέλος κτύπησε το παρόν και µάτωσε το µέλλον µας»

Τοποθετήθηκε η Επ. Διοικήσεως για το επεισόδιο ρατσισμού στην Λάρνακα - «Ένα βέλος κτύπησε το παρόν και µάτωσε το µέλλον µας»

Τοποθετήθηκε για το θλιβερό περιστατικό που συνέβη στην Λάρνακα όπου τρεις γυναίκες επιτίθενται φραστικά σε άλλη, η η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωµάτων Μαρία Στυλιανού Λοττίδη.

«Κυριακή 6, Οκτωβρίου και πληροφορίες κατακλύζουν το διαδύκτιο αλλά και µέσα µαζικής επικοινωνίας για βίντεο που εµπεριέχει διάφορους λεκτικούς χαρακτηρισµούς οι οποίοι απευθύνονται σε πρόσωπο διαφορετικής εθνικής καταγωγής» αναφέρει αρχικά η κα. Λοττίδη.

«Η αυθεντικότητα του οπτικοακουστικού υλικού δεν αµφισβητήθηκε από κανένα µέχρι τώρα, αλλά µάλλον ενισχύεται από το γεγονός ότι, το πρόσωπο το οποίο το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασµό στο Facebook έκανε παραδεκτό ότι η λήψη έγινε από µέρους του και η αναµετάδοση του είχε συγκεκριµένο λόγο» σημειώνει επίσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE