Έρχεται η κακοκαιρία ADEL με βροχές και καταιγίδες - Πώς θα επηρεάσει την Κύπρο

Έρχεται η κακοκαιρία ADEL με βροχές και καταιγίδες - Πώς θα επηρεάσει την Κύπρο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το χαμηλό βαρομετρικό με την ονομασία ADEL και κέντρο στο Τυρρηνικό Πέλαγος, αναμένεται το Σάββατο να βρίσκεται στο Βόρειο Αιγαίο και να κινείται βορειοανατολικά, επηρεάζοντας την περιοχή της Κύπρου, κυρίως από Σάββατο απόγευμα.

Αρχικά σήμερα, στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ η τοπική ομίχλη και χαμηλή νέφωση που θα παρατηρείται κυρίως στο εσωτερικό, σύντομα θα διαλυθεί. Σταδιακά μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και στα ανατολικά και τα βορειοδυτικά πιθανόν και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στο ανατολικό μισό του νησιού βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε ανατολικές και βόρειες παράλιες περιοχές. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται η μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, τα ανατολικά και τα βορειοδυτικά. Την Παρασκευή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη.

Το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως από το απόγευμα και μετά.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί έτσι πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE