Σεβίλλη – ΑΠΟΕΛ: Η διαφορά των 263 εκ. ευρώ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΠΙΝΑΚΑΣ)

Σεβίλλη – ΑΠΟΕΛ: Η διαφορά των 263 εκ. ευρώ!  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ο ΑΠΟΕΛ πάει στην Ισπανία και το «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» για να κοντραριστεί με τη Σεβίλλη, μια ομάδα παραδοσιακή υπερδύναμη, τόσο στη χώρα της όσο και στην Ευρώπη.

Φέτος, η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε πολλές μεταγραφές, για να… επανέλθει στο προσκήνιο και να κάνει κάτι καλό. Σύμφωνα με την ποδοσφαιρική πλατφόρμα Τrasnfermarkt, η αξία του ρόστερ της Σεβίλλης, φτάνει τα 283 εκ!

Από τους πέντε πιο ακριβούς της ποδοσφαιριστές, οι 4 είναι νεοφερμένοι, ενώ η μεγαλύτερη αξία ανήκει σε δύο παίκτες, καλοκαιρινά αποκτήματα.

Ο λόγος για τον Ρόνι Λόπες που πήρε από τη Μονακό το καλοκαίρι, και τον Γουλς Κουντέ που πήρε από την Μπορντό.

Αμφότεροι με 25 εκ. Ακολουθεί, ο Ρεγκιλόν, ο οποίος πήγε στη Σεβίλλη δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με 22.

Μετά, ο Τόμας Βάσλικ, ο τερματοφύλακας, παίρνει τη θέση του στον… πίνακα με 18 εκ., ενώ τη σχετική λίστα «κλείνει» ο Όλιβερ Τόρες, παίκτης που αποκτήθηκε από την Πόρτο και αυτός το καλοκαίρι, με 17.

Αντίθετα, σύμφωνα με την ίδια πλατφόρμα, ο ΑΠΟΕΛ έχει αξία ρόστερ 20 εκατομμυρίων. Δηλαδή υπάρχει διαφορά 263 εκατομμυρίων ευρώ!

Πρώτοι, στη λίστα με τους πέντε πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές (στους γαλαζοκίτρινους είναι περισσότεροι, λόγω του ότι πολλοί έχουν την ίδια αξία), είναι ο Μούσα Τάμαρι, και ο Αντρίγια Πάβλοβιτς με 2 εκ., αμφότεροι.

Ακολουθούν οι Σάβιτς και Σόουζα με 1,5 και οι δύο, ενώ Άλεφ, Μάτιτς, Εφραίμ και Χαλένιους βρίσκονται στο 1 εκατομμύριο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE