ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αναβλήθηκε η νεκροτομή – Δεν το επέτρεπε η κατάσταση…

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αναβλήθηκε η νεκροτομή – Δεν το επέτρεπε η κατάσταση…

Αναβλήθηκε η νεκροτομή του άτυχου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένη οικία στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων στο κέντρο της Λεμεσού, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας (26/09) από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Όπως πληροφορούμαστε, η σήψη στην σορό του άτυχου άνδρα ήταν προχωρημένη και σε τέτοια κατάσταση ώστε κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση των υγειονομικών αρχών.

Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ είχαμε μεταφέρει τα όσα μας ανέφερε έγκυρη πηγή. Σύμφωνα με αυτά, η Αστυνομία κατέχει τα στοιχεία της ταυτότητας του άτυχου άντρα, ο οποίος είχε βρει προσωρινό κατάλυμα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων.

«Πρόκειται για άτομο το οποίο γνώριζαν οι Αρχές/οργανώσεις στη Λεμεσό, όπου ο άτυχος άντρας πήγαινε και έπαιρνε τρόφιμα» είχε δηλώσει αρμόδια αρχή στο ThemaOnline ενώ φαίνεται πως σιτιζόταν το τελευταίο διάστημα και από τη Μητρόπολη Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE