Για Πολυκέντρο Νεολαίας Πάφου συζήτησαν Φ. Φαίδωνος και αντιπροσωπεία ΟΝΕΚ

Για Πολυκέντρο Νεολαίας Πάφου συζήτησαν Φ. Φαίδωνος και αντιπροσωπεία ΟΝΕΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος με την Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ONEK), Κωνσταντίνα Αχιλλέως, την Εκτελεστική Διευθύντρια, Μαρία Μιλτιάδους, καθώς και άλλους υπηρεσιακούς του Οργανισμού, με αντικείμενο συζήτησης τη λειτουργία του Πολυκέντρου Νεολαίας Πάφου, καθώς και θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε την Πρόεδρο του ΟΝΕΚ ότι ο Δήμος Πάφου στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει το όραμα και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πάφου και του ΟΝΕΚ για την προώθηση του προγράμματος STEAME το οποίο υλοποιεί ο Οργανισμός.

Τόσο ο Δήμαρχος Πάφου όσο και η Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για τη συνεργασία στην ανάπτυξη κοινών προγραμμάτων και δράσεων, με στόχο την ενίσχυση και την υποστήριξη των νέων της πόλης μας, αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!