Σύγκρουση μικρών αεροσκαφών στην Αριζόνα, δύο νεκροί

Σύγκρουση μικρών αεροσκαφών στην Αριζόνα, δύο νεκροί

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος δύο ανθρώπων μετά τη σύγκρουση δύο μικρών αεροπλάνων στον αέρα στο περιφερειακό αεροδρόμιο Marana στην Αριζόνα την Τετάρτη.

Σε κάθε αεροσκάφος, ένα Lancair και ένα Cessna, επέβαιναν δύο άτομα, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

«Το Cessna προσγειώθηκε ομαλά- το Lancair προσέκρουσε σε έδαφος κοντά στον διάδρομο 3 και ακολούθησε πυρκαγιά μετά την πρόσκρουση», σύμφωνα με το NTSB.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE