Γέννησε η Ελένη Χατζίδου – Η πρώτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της κόρης της!

Γέννησε η Ελένη Χατζίδου – Η πρώτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της κόρης της!

Ο καρπός του έρωτά της Ελληνίδας τραγουδίστριας με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, ήρθε στη ζωή και το ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ελένη Χατζίδου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, μέσα από το μαιευτήριο.

«Δεν υπάρχουν λόγια Γι αυτό το θαύμα…Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωη μας πια έχει άλλο νόημα… @eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο. Ευχαριστώ πολύ το προσωπικο του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου @v_tsironis για τη φροντίδα του Σ αυτό το υπέροχο ταξίδι…» σημείωσε στην ανάρτησή της.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE