Άννα Βίσση: Πήγε να δει τον Τσιτσιπά και παρανόμησε – Της έκαναν παρατήρηση στο στάδιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άννα Βίσση: Πήγε να δει τον Τσιτσιπά και παρανόμησε – Της έκαναν παρατήρηση στο στάδιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Louis Armstrong Stadium για να παρακολουθήσει αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά για το US OPEN, βρέθηκε την Τρίτη (27/8) η Κύπρια τραγουδίστρια.

Για να στηρίξει με την παρουσία της την προσπάθεια του Ελλαδίτη αθλητή, βρέθηκε στο στάδιο η Άννα Βίσση.

Μάλιστα, μετέφερε μαζί της ελληνική σημαία, ωστόσο όπως η ίδια εξήγησε σε ανάρτησή της, οι σημαίες απαγορεύονται εντός του σταδίου.

Όμως η Κύπρια τραγουδίστρια, λόγω προφανώς και του ενθουσιασμού της, παρά το ότι απαγορεύονται, ανέμισε μια – δύο φορές, γι’ αυτό της έγινε και παρατήρηση.

Για την ιστορία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε  μετά από ένα ματς-θρίλερ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ και συνεπώς αποκλείστηκε.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας

Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας

Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.