ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε Porsche - Ανήκε σε 56χρονη επιχειρηματία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε Porsche - Ανήκε σε 56χρονη επιχειρηματία

Τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από εμπρησμό, το όχημα 56χρονης επιχειρηματίας, η αξία του οποίου είναι 50 χιλ. ευρώ. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 23.14 της Τρίτης (27/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Porsche Cayenne το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην οδό Σχερίας στην Λεμεσό. Το όχημα ανήκει σε 56χρονη επιχειρηματία. 

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.45.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (28/8) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και φαίνεται ότι προέκυψαν στοιχεία που 'δείχνουν' εμπρησμό. 

 *φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE