ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε Porsche - Ανήκε σε 56χρονη επιχειρηματία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε Porsche - Ανήκε σε 56χρονη επιχειρηματία

Τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από εμπρησμό, το όχημα 56χρονης επιχειρηματίας, η αξία του οποίου είναι 50 χιλ. ευρώ. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 23.14 της Τρίτης (27/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Porsche Cayenne το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην οδό Σχερίας στην Λεμεσό. Το όχημα ανήκει σε 56χρονη επιχειρηματία. 

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.45.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (28/8) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και φαίνεται ότι προέκυψαν στοιχεία που 'δείχνουν' εμπρησμό. 

 *φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE