ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε Porsche - Ανήκε σε 56χρονη επιχειρηματία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε Porsche - Ανήκε σε 56χρονη επιχειρηματία

Τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από εμπρησμό, το όχημα 56χρονης επιχειρηματίας, η αξία του οποίου είναι 50 χιλ. ευρώ. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 23.14 της Τρίτης (27/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Porsche Cayenne το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην οδό Σχερίας στην Λεμεσό. Το όχημα ανήκει σε 56χρονη επιχειρηματία. 

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.45.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (28/8) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και φαίνεται ότι προέκυψαν στοιχεία που 'δείχνουν' εμπρησμό. 

 *φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE