ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Με κάταγμα στην επιγονατίδα ο 29χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Με κάταγμα στην επιγονατίδα ο 29χρονος

Τραυματίστηκε σοβαρά στην επιγονατίδα, ο 29χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/8) στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, 18χρονος οδηγός που κινείτο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε άλλη οδό, συγκρούστηκε με όχημα 29χρονου.

Ο 29χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί με την βοήθεια της Πυροσβεστικής.

Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα επιγονατίδας, ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Στους δύο οδηγός διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.