ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 60χρονος μοτοσικλετιστής - Συγκρούστηκε με όχημα

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 60χρονος μοτοσικλετιστής - Συγκρούστηκε με όχημα

Εξηντάχρονος τραυματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 27/8 σε τροχαίο στην περιοχή Χλώρακας – Κισσόνεργας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο συνέβη στην Λεωφόρο Χρυσονέρας στις 16:00 το απόγευμα όταν ο 60χρονος που επέβαινε μοτοσικλέτας συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με όχημα ενοικιάσεως που οδηγείτο από 62χρονο τουρίστα από την Ρωσία.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο 60χρονος μοτοσικλετιστής διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Φέρει ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με τους γιατρούς, αλλά κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE