Υπάρχει οικονομική κρίση στη Γερμανία; Ακυρώνουν το Grand Prix της Formula 1

Υπάρχει οικονομική κρίση στη Γερμανία; Ακυρώνουν το Grand Prix της Formula 1

Φαίνεται πως η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» και του Γερμανούς. Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν το Grand Prix του Χόκενχαϊμ να βρίσκεται στον «αέρα».

Μάλιστα ο Μπέρνι Έκλεστοουν χαρακτήρισε «πεθαμένο» τον φετινό αγώνα, που είναι ορισμένος για τις 19 Ιουλίου. Ο Γενικός Διευθυντής της πίστας του Χόκενχαϊμ, Γκέοργκ Ζάιλερ, αναφέρει:

«Δεν περιμένουμε να διεξαχθεί ο αγώνας φέτος. Δεν μπορούμε να περιμένουμε και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να διατεθούν τα εισιτήρια». 

Η οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει δημιούργησε σημαντικό πρόβλημα στο Νίρμπουργκινγκ και το Χόκενχαϊμ δεν μπορεί να αναλάβει τον αγώνα.

Εφόσον ο αγώνας ακυρωθεί σε λιγότερο από τρεις μήνες πριν από την διεξαγωγή του, αυτό ισοδυναμεί με τιμωρία για την επόμενη χρονιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE