Ξέσπασε σάλος στην Αγγλία! Παίκτης της Γιουνάιτεντ προτείνει… τρίο σε 19χρονη

Ξέσπασε σάλος στην Αγγλία! Παίκτης της Γιουνάιτεντ προτείνει… τρίο σε 19χρονη

Μια 19χρονη έχει προχωρήσει καταγγελία πως δέχθηκε πρόταση από ποδοσφαιριστή για να κάνουν… τρίο με συμπαίκτη του.

Πρόκειται για τον Αντρέας Περέιρα, παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η νεαρή κοπέλα αναφέρει πως δέχθηκε πρόταση από τον Περέιρα να κάνουν έρωτα μαζί και με ένα συμπαίκτη του, ο οποίος είχε περάσει από τις ακαδημίες της ομάδας, τον Πάντι Μακ Νέρ.

Η κοπέλα έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό μήνυμα:

«Τρίο. Θα σε φροντίσουμε. Θέλεις; Πόσα, Πες μου. Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε 5 χιλιάρικα ο καθένας».

Η κοπέλα τόνισε στη συνέχεια: «Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα μου όταν διάβασα το μήνυμα. Ποιος άνθρωπος κάνει τέτοια πράγματα; Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και βρήκα την κίνησή του πολύ προσβλητική».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.