Αισιοδοξία πως θα προλάβει ο Λαΐφης

Αισιοδοξία πως θα προλάβει ο Λαΐφης

Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Ανόρθωση και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός από το ντέρμπι με την Ομόνοια, ισοδυναμεί με… «εφιάλτη» για όλους στην ομάδα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις στη πρωινή προπόνηση της Ανόρθωσης και αποχώρησε. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, τα οποία θα είναι έτοιμα αύριο. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, ο Λαϊφης θα προπονηθεί και τεθεί στη διάθεση του Αντρέ Πάους.

Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά την ίδια ώρα και αγωνία για την κατάσταση του. Παράλληλα, αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμος συγκεντρώνει και ο Τζέισον Δημητρίου. Κρίσιμη είναι η αυριανή μέρα για τον διεθνή αμυντικό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.