Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες
Στους επτά ανέβηκαν οι νεκροί που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή τριάντα ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.
Mαθαίνουμε ότι ο Ισπανός ακραίος επιθετικός, δεν φεύγει «ούτε με σφαίρες» από τον Απόλλωνα. Χθες ο «Σάρδι» ήταν βασικός, είχε πολύ καλή απόδοση, το μόνο που του έλειψε ήταν ένα γκολ.
Ο πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει είναι ο Γάλλος αριστερός Βενσάντ Μπεσσάτ.
Είναι προφανές πλέον, ότι η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Ισπανός Αγκίρε (ήταν από τους διακριθέντες στη Βιέννη, όπως και την περασμένη εβδομάδα με την Σάμροκ).
Αποφασίζοντας να αποδεσμεύσουν παίχτη, σημαίνει ότι έλαβαν απόφαση να φέρουν κεντρικό χαφ και επιθετικό κορυφής. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια κενή θέση στον κατάλογο Α’.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις