ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η ώρα της αλήθειας για τον Λευτέρη – Ακούει την ποινή του

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η ώρα της αλήθειας για τον Λευτέρη – Ακούει την ποινή του

Ακούει την ποινή του κατά τη διαδικασία της Τετάρτης 24/07 ο Λευτέρης Σολωμού, ετεροθαλής αδελφός του Λοΐζου Τζιωνή.

Ο Λευτέρης Σολωμού μεταφέρεται το πρωί της Τετάρτης 24/07 ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, για να του επιβληθεί ποινή σε δυο κατηγορίες που αντιμετωπίζει μετά από δική του παραδοχή.

Ο Σολωμού, άλλαξε την απάντησή του και δήλωσε παραδοχή στις δυο κατηγορίες που αφορούν ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κατοχή επιθετικών οργάνων.

Κατόπιν το δικαστήριο τον απάλλαξε από τις υπόλοιπες κατηγορίες που αφορούσαν τη διάπραξη των φόνων του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, ενώ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, όπως έπραξε και η Σάρα Σιαμς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE