ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έταξαν ακίνητα και του «έφαγαν» 200 χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έταξαν ακίνητα και του «έφαγαν» 200 χιλιάδες ευρώ

Δυο πρόσωπα συνελήφθησαν για υπόθεση απάτης ακινήτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 60χρονος άνδρας από τη Λεμεσό, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού πως έπεσε θύμα απάτης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ίδιος στους ανακριτές τον Ιούλιο του 2009, ένα πρόσωπο του έστειλε τίτλους ιδιοκτησίας ακινήτων για να τα αγοράσει.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με δεύτερο πρόσωπο που του συστήθηκε ως ο πωλητής και κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους υπέγραψαν αγοραπωλητήριο έγγραφο για τα ακίνητα.

Πέραν τούτου ο 60χρονος έδωσε και προκαταβολή ύψους 200,000 ευρώ.

Ύστερα από λίγες μέρες, ο 60χρονος διαπίστωσε πως τα έγγραφα ήταν πλαστά και τα στοιχεία της ταυτότητας που του παρουσίασε ο «πωλητής» ήταν ψεύτικα.

Μετά την καταγγελία του 60χρονου, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον των δυο προσώπων, όπου και τέθηκαν υπό κράτηση με τις κατηγορίες της συνομωσίας και διάπραξης αδικήματος καθώς και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE