Με 12 η με 14 ομάδες το νέο πρωτάθλημα;

Με 12 η με 14 ομάδες το νέο πρωτάθλημα;

Λέτε τελικά να πεισθούν όλοι και το νέο πρωτάθλημα να γίνει με 14 ομάδες. Δύο δηλαδή ομάδες περισσότερες από ότι στην φετινή χρονιά.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποιες από τις μεγάλες ομάδες έχουν κανει δεύτερες σκέψεις και ξεκίνησαν να καλοβλέπουν το πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Τι θα γίνει αύριο στην συνάντηση που θα έχουν οι προέδροι των ομάδων στα γραφεία της ΚΟΠ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE