Με 12 η με 14 ομάδες το νέο πρωτάθλημα;

Με 12 η με 14 ομάδες το νέο πρωτάθλημα;

Λέτε τελικά να πεισθούν όλοι και το νέο πρωτάθλημα να γίνει με 14 ομάδες. Δύο δηλαδή ομάδες περισσότερες από ότι στην φετινή χρονιά.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποιες από τις μεγάλες ομάδες έχουν κανει δεύτερες σκέψεις και ξεκίνησαν να καλοβλέπουν το πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Τι θα γίνει αύριο στην συνάντηση που θα έχουν οι προέδροι των ομάδων στα γραφεία της ΚΟΠ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE