Με 12 η με 14 ομάδες το νέο πρωτάθλημα;

Με 12 η με 14 ομάδες το νέο πρωτάθλημα;

Λέτε τελικά να πεισθούν όλοι και το νέο πρωτάθλημα να γίνει με 14 ομάδες. Δύο δηλαδή ομάδες περισσότερες από ότι στην φετινή χρονιά.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποιες από τις μεγάλες ομάδες έχουν κανει δεύτερες σκέψεις και ξεκίνησαν να καλοβλέπουν το πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Τι θα γίνει αύριο στην συνάντηση που θα έχουν οι προέδροι των ομάδων στα γραφεία της ΚΟΠ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέχρι τη Δευτέρα η επίσημη ενημέρωση για γεώτρηση στο «Ηλέκτρα» - Δεν απάντησε για τα  απογοητευτικά αποτελέσματα ο Παπαναστασίου

Μέχρι τη Δευτέρα η επίσημη ενημέρωση για γεώτρηση στο «Ηλέκτρα» - Δεν απάντησε για τα απογοητευτικά αποτελέσματα ο Παπαναστασίου

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναμένει επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία μέχρι τη Δευτέρα, αναφορικά με τα αποτελέσματα της γεώτρησης στον στόχο «Ηλέκτρα» στο τεμάχιο 5 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για δημοσίευμα που αναφέρεται σε απογοητευτικά αποτελέσματα στο «Ηλέκτρα», ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου αρκέστηκε να αναφέρει ότι αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία μέχρι τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE