Ποιά ζήτησε την απέλαση του Ιμπραίμοβιτς

Ποιά ζήτησε την απέλαση του Ιμπραίμοβιτς

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του, αλλά η πρόεδρος του γαλλικού εθνικιστικού ακροδεξιού κόμματος ζητά την απέλασή του!

«Ώστε, λοιπόν, η Γαλλία είναι σκατοχώρα; Αφού, λοιπόν, πιστεύει κάτι τέτοιο, ας σηκωθεί να φύγει. Και αν δεν τον κάνει μόνος του, ας τον διώξουμε εμείς» ήταν η απάντηση της Μαρίν Λε Πεν στην εν βρασμώ δήλωση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβτς μετά το παιχνίδι με τη  Μπορντό. Η δήλωση προκάλεσε, όπως αναμενόταν, θύελλα αντιδράσεων στη χώρα, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες αργότερα ο Σουηδός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε μετανιωμένος.

«Δεν αλλάζει κάτι με τη συγγνώμη του. Θα διαγραφούν όσα είπε; Δεν φτάνει να λέει ότι έκανε λάθος. Όταν ένας άνθρωπος τόσο σημαντικός κάνει τέτοιοι είδους σχόλια, θα πρέπει να έχει συναίσθηση των αντιδράσεων που θα προκαλέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Πατρίκ Κένερ, και συμπλήρωσε: «Δεν σκέφτηκε πριν μιλήσει και τώρα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες». Ο Κένερ τόνισε πως περιμένει από τη γαλλική λίγκα να τιμωρήσει παραδειγματικά τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE