Κρασόπουλος: «Δεν ήθελα να τους ξεγελάσω...συγνώμη»

Κρασόπουλος: «Δεν ήθελα να τους ξεγελάσω...συγνώμη»

Πριν την ανάγνωση της ποινής, ο Κρασόπουλος ζήτησε συγνώμη από το δικαστήριο και από όλους τους ανθρώπους που ξεγέλασε. 

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου επέβαλε την Δευτέρα (1/7) ποινή φυλάκισης επτά χρόνων στον Mohamet Jamel Ben Hassen άλλως Γεώργιο Κρασόπουλο, 63 χρόνων από την Τυνησία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, ύστερα από δική του παραδοχή σε 560 κατηγορίες που αφορούν μεταξύ άλλων, πλαστοπροσωπία, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2013.

Πριν την ανάγνωση της ποινής, ο Κρασόπουλος ζήτησε συγνώμη από το δικαστήριο και από όλους τους ανθρώπους που υπέφεραν από τις πράξεις του και τους οποίους ξεγέλασε και πλήρωσαν χρηματικό ποσό για να μεταφερθούν στην Γαλλία για να εργαστούν. Ανέφερε ακόμα ότι δεν ήθελε να γίνει αυτό το πράγμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE