Δεν ΛΕΡΩΝΟΥΝ οι πάντες τα ΧΕΡΙΑ τους…

Δεν ΛΕΡΩΝΟΥΝ οι πάντες τα ΧΕΡΙΑ τους…

Πριν δυο μέρες μου είπαν την… ιστορία, αλλά σήμερα βρήκα χρόνο να την μοιραστώ μαζί σας. 

Κρίμα που δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα και διευθύνσεις, επειδή αν το κάνω, θα προκύψουν νομικά ζητήματα.

Το πιο δυνατό μήνυμα, απ όσα έχω μάθει, είναι ότι στον… αγγελικά πλασμένο χώρο του ποδοσφαίρου μας, δεν λερώνουν οι πάντες τα χέρια τους.

Αναφέρομαι σε έναν παίχτη, που του πρότειναν να υπογράψει συμβόλαιο, με την… υποσημείωση ότι στα καλοκαιρινά φιλικά, αν του ζητηθεί να κάμει «κάτι κουτσοδούλια» θα πρέπει να’ ναι έτοιμος να ανταποκριθεί θετικά.

Ο παίχτης, είπε στον άνθρωπο που του… έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση, «φίλε μου έχω αξιοπρέπεια, έτσι πράματα εν έκαμα στη ζωή μου, ούτε πρόκειται να κάμω». 

Έτσι για να καταλάβετε αγαπητοί αναγνώστες, ότι υπάρχουν κι επαγγελματίες, που έχουν αξιοπρέπεια. Και το σημαντικότερο δεν την «πουλάνε» για τα ριάλια!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE