Έφοδος της Αστυνομίας στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Καλοψιδιώτης - Έρευνες με ανιχνευτικά σκυλιά

Έφοδος της Αστυνομίας στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Καλοψιδιώτης - Έρευνες με ανιχνευτικά σκυλιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα (10:50) έφοδος της Αστυνομίας εντός του ράντζου του δολοφονηθέντα, Γιάννη Καλοψιδιώτη, στην Αγία Νάπα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έφοδος της Αστυνομίας από μέλη του ΤΑΕ και της ΜΜΑΔ στο ράντζο όπου δολοφονήθηκε ο Γιάννης Καλοψιδιώτης στις 20 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε από το πρωί της Τετάρτης (19/6) στην Αγία Νάπα και βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, οι ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στον χώρο με ανιχνευτικά σκυλιά, μετά από πληροφορία για ύπαρξη εντός του ράντζου, με εκρηκτικά.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ημερομηνία της δολοφονίας του 77χρονου επιχειρηματία, βρισκόμαστε μια ημέρα πριν τη συμπλήρωση πέντε ετών από το θάνατο του.

Στις 20 Ιουνίου 2014, ο εκτελεστής έστησε καρτέρι θανάτου στον 77χρονο επιχειρηματία, όπου και κατάφερε να επιτύχει τον στόχο του εντός του ράντζου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE