ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗΣ: Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε στο ράντζο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗΣ: Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε στο ράντζο

Χωρίς να ανευρεθεί οτιδήποτε ύποπτο, τελείωσαν οι έρευνες στο ράντζο του Καλοψιδιώτη. 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι έρευνες της Αστυνομίας εντός του ράντζου στο οποίο δολοφονήθηκε ο 77χρονος Γιάννης Καλοψιδιώτης, έλαβαν τέλος γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (19/6), χωρίς να εντοπιστεί το οτιδήποτε.

Υπενθυμίζουμε ότι οι έρευνες ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης με μέλη του ΤΑΕ και της ΜΜΑΔ να φτάνουν στο χώρο μαζί με ανιχνευτικά σκυλιά ύστερα από πληροφορία ύπαρξης εκρηκτικών υλών εντός του ράντζου. 

Να σημειώσουμε επίσης ότι, σύμφωνα με την ημερομηνία της δολοφονίας του 77χρονου επιχειρηματία, βρισκόμαστε μια ημέρα πριν τη συμπλήρωση πέντε ετών από το θάνατο του.

Στις 20 Ιουνίου 2014, ο εκτελεστής έστησε καρτέρι θανάτου στον 77χρονο επιχειρηματία, όπου και κατάφερε να επιτύχει τον στόχο του εντός του ράντζου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.