ΠΑΦΟΣ-ΥΠ. ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ: Αναβλήθηκε η εκδίκαση

ΠΑΦΟΣ-ΥΠ. ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ: Αναβλήθηκε η εκδίκαση

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης πινακίδων του Δήμου Πάφου λόγω ασθενείας του μάρτυρα κατηγορίας Κώστα Λιασίδη, Λογιστικού Λειτουργού στο Δήμο Πάφου από το 2012.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για αύριο, 20 Ιουνίου, στις 9πμ για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας.

Επίσης πρόβλημα ασθενείας αντιμετώπισε σήμερα και ο Δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ο οποίος στη σημερινή δικάσιμο επρόκειτο να αντεξετάσει τον κ. Λιασίδη.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι διευθυντές των εταιρειών πινακίδων ΕΤΝΑ και ΑΛΜΑ, Χρίστος Ιωάννου και Σωτήρης Αντωνιάδης και ο δημοτικός υπάλληλος Ανδρέας Νικολάου.

Όλοι οι κατηγορούμενοι απήντησαν μη παραδοχή στα αδικήματα που αντιμετωπίζουν αυτά της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς καταδολίευση, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, πλαστογραφία, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπή από δημόσιο λειτουργό, κατάχρηση εξουσίας και συγκάλυψης.   

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE