ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βγήκε στη γειτονιά όπως τον γέννησε η μάνα του και προκάλεσε ζημιές – Επιτέθηκε σε αστυνομικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βγήκε στη γειτονιά όπως τον γέννησε η μάνα του και προκάλεσε ζημιές – Επιτέθηκε σε αστυνομικό

20χρονος που διαμένει σε κοινότητα της Επαρχίας Λευκωσίας, το πρωί της Κυριακής (16/6) φαίνεται να βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση αφού κυκλοφορούσε γυμνός και προκαλούσε ζημιές, ενώ επιχείρησε να επιτεθεί και σε αστυνομικό που βρέθηκε στο σημείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline20χρονος που διαμένει σε κοινότητα της επαρχία Λευκωσίας, φαίνεται να προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στη γειτονιά όταν γύρω στις 10:50 το πρωί της Κυριακής (16/6), άρχισε να προκαλεί ζημιές στην οικία όπου διαμένει, με τον ένοικο του να ειδοποιεί την Αστυνομία. 

Μαρτυρίες, αναφέρουν στο ThemaOnline, πως ο εν λόγω 20χρονος, λίγο πριν φθάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο, κυκλοφορούσε γυμνός, εξύβριζε και χρησιμοποιώντας άσεμνες χειρονομίες, προκαλούσε γείτονες και θαμώνες παρακείμενου υποστατικού. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE