ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ: Σοβαρές ζημιές σε διάφορες περιοχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ: Σοβαρές ζημιές σε διάφορες περιοχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη κακοκαιρία επικρατεί από τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής (16/6) στην επαρχία Λευκωσίας με Αστυνομία και Πυροσβεστική να βρίσκονται σε άμεση κινητοποίηση. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή Στροβόλου καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, φαίνεται να έχει κάνει την εμφάνισή του ανεμοστρόβιλος ο οποίος από τις 16:30 το απόγευμα έχει προκαλέσει αναστάτωση σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση κινητοποίηση.

Όπως πληροφορούμαστε οι ζημιές που έχει προκαλέσει το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας είναι αρκετές, αφού ήδη στην οδό Σταυρού στον Στρόβολο έχουν ανατραπεί τέσσερα οχήματα, εκ των οποίων τα δύο βρίσκονται στην μέση του δρόμου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία. 

Επίσης, στην περιοχή αρκετά οχήματα έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές όπως σπασμένα τζάμια, ενώ γίνεται λόγος και για αποκόλληση τσίγκων από υποστατικά. 

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στα σημεία, ενώ οδηγοί και άλλοι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Να σημειώσουμε επίσης ότι λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης, ισχυρών ανέμων και βροχόπτωσης υπάρχει μειωμένη ορατότητα στους δρόμους της Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να σημειώνεται αυξημένη τροχαία κίνηση σε διάφορες περιοχές. 

Πιο κάτω φωτογραφίες που ανέβασαν χρήστες στα social media:

Μαρία Χαραλάμπους

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE