ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλημμύρισαν υποστατικά λόγω της κακοκαιρίας - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλημμύρισαν υποστατικά λόγω της κακοκαιρίας - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η μεγάλη κακοκαιρία στην επαρχία Λευκωσίας έχει προκαλέσει την ανησυχία δεκάδων πολιτών των οποίων οι περιουσίες τους έχουν υποστεί ζημιές. 

Η κακοκαιρία στην Λευκωσία επικρατεί από τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής ως αποτέλεσμα Αστυνομία και Πυροσβεστική να βρίσκονται σε άμεση κινητοποίηση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, μέχρι στιγμής (17:30) η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 40 κλήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν. 

Οι εν λόγω κλήσεις αφορούν μετακινήσεις αντικειμένων, δέντρων και οχημάτων, ενώ τρεις αφορούν πλημμυρισμένα υποστατικά στις περιοχές Στροβόλου, Λακατάμιας και Έγκωμης. Ζητήθηκε επίσης, η υποστήριξη της Πολιτικής Άμυνας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην περιοχή Στροβόλου γύρω στις 16:30 το απόγευμα, τέσσερα οχήματα έχουν ανατραπεί λόγω της εμφάνισης ανεμοστρόβιλου στην περιοχή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Αντιδράσεις προκάλεσε η  απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, η οποία δίνει δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE