ΚΥΠΡΟΣ: Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στο Δάσος της Πάφου - Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά

ΚΥΠΡΟΣ: Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στο Δάσος της Πάφου - Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στο Δάσος της Πάφου που προκλήθηκε από κεραυνό το απόγευμα της Κυριακής (16/6).

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής μετά από πτώση κεραυνού σε περιοχή πλησίον του χωριού Κινούσα (Τοποθεσία Φασσερά).

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών ήταν άμεση γι'αυτό και η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:15, αφού έκαψε ένα πεύκο.  

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την ασφάλεια της περιοχής εργάστηκαν, έξι άτομα προσωπικό του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE