ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ξαφνική νεροποντή το μεσημέρι της Πέμπτης 13/06 κατέστη δυνατή να πλημμυρίσει πολλές περιοχές της Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν οι περιοχές Λακατάμιας και Ανθούπολης όπου οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και όταν σταμάτησαν οι βροχές, παρέμειναν λίμνες εντός του οδικού δικτύου.

Το ThemaOnline, εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την περιοχή της Λακατάμιας, όπου όπως φαίνεται και πιο κάτω, οι δρόμοι γέμισαν νερά τα οποία μπήκαν ακόμη και μέσα στις αυλές παρακείμενων σπιτιών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.