ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μαγείρευε» νούμερα και έγινε πλουσιότερος κατά 185.000 ευρώ- Χειροπέδες σε 31χρονο τραπεζικό υπάλληλο

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μαγείρευε» νούμερα και έγινε πλουσιότερος κατά 185.000 ευρώ- Χειροπέδες σε 31χρονο τραπεζικό υπάλληλο

Χειροπέδες με τις κατηγορίες της κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφία εγγράφου, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου  και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες πέρασαν την Πέμπτη (13/06) αστυνομικοί σε 31χρονο από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από γνωστό τραπεζικό ίδρυμα της Κύπρου, ο 31χρονος φέρεται μεταξύ 2017 και 2018 με διάφορα «τεχνάσματα» και «μαγειρέματα» να υπεξαίρεσε πολύ μεγάλο ποσό με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 185.000 ευρώ.

Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν μετά από εσωτερικό έλεγχο που διατάχθηκε στην τράπεζα με τον υπάλληλο που είχε μάλιστα απολυθεί να καταγγέλλεται άμεσα στις Αρχές και να συλλαμβάνεται, ενώ την Παρασκευή 14/6 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ώστε να απαντήσει για τις παρατυπίες (και τις καταγγελίες) που εντοπίστηκαν σε βάρος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE