Στην τελευταία τους κατοικία Λίβια και Έλενα Ναταλία -Αξιωματούχοι και πολιτικοί στην κηδεία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην τελευταία τους κατοικία Λίβια και Έλενα Ναταλία -Αξιωματούχοι και πολιτικοί στην κηδεία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιείται από τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 13/06 η νεκρώσιμη ακολουθία των Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και Έλενα Ναταλία.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται την Πέμπτη 13/06 η Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και η μικρή Έλενα Ναταλία, δυο εκ των επτά θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Η κηδεία μητέρας και κόρης τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Αρεδιού στην Επαρχία Λευκωσίας.

Στην κηδεία των δυο τους, μεταξύ άλλων γνωστών προσωπικοτήτων, παρευρέθηκαν ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, ο υπουργός Άμυνας Γιώργος Σαββίδης, δύτες, άνδρες της ΕΜΑΚ, πολιτικοί και πλήθος κόσμου.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, με τη σύζυγό του.

Στο σημείο γίνονται εισφορές.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».