Στο… ΛΟΦΟ για το γήπεδο της Λεμεσού! ΜΑΚΑΡΙ να’ ναι η τελευταία σύσκεψη

Στο… ΛΟΦΟ για το γήπεδο της Λεμεσού! ΜΑΚΑΡΙ να’ ναι η τελευταία σύσκεψη

Σύσκεψη συγκάλεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για σήμερα στις 09:15 στο Προεδρικό, με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν με τη συνέχιση των έργων για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Κολόσσι. 

Επειδή υπάρχουν μπάζα στο έδαφος, θα χρειαστεί έξτρα κονδύλι, για γίνουν οι κατάλληλες εργασίες. Θα παρουσιαστεί σχετική μελέτη των μηχανικών του έργου.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί η ηγεσία του ΚΟΑ, ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, η γενική λογίστρια Ρέα Γεωργίου κι άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μακάρι να είναι η τελευταία… σύσκεψη, που συγκαλεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για το μεγαλεπήβολο έργο της Λεμεσού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE