ΠΕΡΙΜΕΝOYN τον Λαφράνς…

ΠΕΡΙΜΕΝOYN τον Λαφράνς…

Ο Κέβιν Λαφράνς, μέχρι στιγμής, στις δημόσιες τοποθετήσεις απέφυγε να γνωστοποιήσει ποια θα είναι η επόμενη του… δουλειά. Ο Αϊτινός διεθνής σέντερ μπακ, πριν τρεις μέρες, αποχαιρέτισε την πρώην ομάδα του. 

Οι πληροφορίες πάντως επιμένουν, ότι ο 29χρονος παίχτης, θα είναι ένοικος του προπονητικού κέντρου «Pari Match Aρχάγγελος».

Η πρόσληψη του θα ανακοινωθεί επίσημα την 1η Ιουνίου.

Επενδύουν πολλά oι τεχνικού υπεύθυνοι των πρωταθλητών, στον πρώην ποδοσφαιριστή ΑΕΛ, τον προορίζουν για μια από τις βασικές μονάδες της πισινής γραμμής.

Προσεχώς θα ανανεωθεί και τυπικά το συμβόλαιο με τον Γιώργο Μερκή. Προφορικά έχει συμφωνήσει ο διεθνής Κύπριος σέντερ μπακ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE