Τους ΕΙΠΑΝ για τον Αργεντινό Κούπερ…

Τους ΕΙΠΑΝ για τον Αργεντινό Κούπερ…

Το κιβώτιο μηνυμάτων στο κινητό του Νεόφυτου Λάρκου, πρέπει να είναι συνεχώς γεμάτο. Πέφτουν βροχή οι προτάσεις μάνατζερ, για προπονητές και ποδοσφαιριστές. 

Τα περισσότερα μάλλον τα κάνει delete o διευθυντής ποδοσφαίρου της Ομόνοιας. Κάποια ονόματα, λογικό είναι, να τα… κρατάει.

Η στήλη έμαθε, ότι ένας από τους πολλούς προπονητές που προτάθηκαν, είναι ο Αργεντινός Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Πριν δυο περίπου δεκαετίες, ήταν στα μεγάλα ονόματα στον ευρωπαϊκό προπονητικό χάρτη, όταν δούλεψε στη Βαλένθια και στην Ίντερ. Πριν μια δεκαετία πέρασε από την τεχνική ηγεσία του Άρη Θεσσαλονίκης (τη διετία 2009-11).

Πληροφορηθήκαμε, ότι ο 63χρονος τεχνικός, δεν «προκρίθηκε» στη μικρή λίστα του Νεόφυτου Λάρκου, για να αποτελέσει τον διάδοχο του Αναστασίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht