ΦΟΝΟΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ελεύθερος ο 36χρονος – Για ανανέωση της κράτησής τους οι άλλοι

ΦΟΝΟΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ελεύθερος ο 36χρονος – Για ανανέωση της κράτησής τους οι άλλοι

Δεν φαίνεται να προέκυψε το οτιδήποτε εναντίον του 36χρονου που είχε συλληφθεί σχετικά με τον φόνο του 29χρονου από το Καμερούν στο κέντρο της Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Πρόκειται για τον έναν εκ των τριών προσώπων που συνελήφθησαν για τον φόνο, ο οποίος στην πρώτη παρουσία τους στο δικαστήριο για διάταγμα προσωποκράτησης στις 20 Μαΐου, υποστήριξε ότι όταν τελείωσε το ποτό του από το μαγαζί όπου βρίσκονταν, έφυγε και πήγε σπίτι. Από την πρώτη στιγμή, αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στο έγκλημα.

Για τους άλλους δύο, τον 30χρονο που παραδέχθηκε την διάπραξη του εγκλήματος και τον 27χρονο που φέρεται να προσπαθούσε να σταματήσει τον πρώτο, κυνηγώντας τον κρατώντας μπουκάλι μπύρας, αναμένεται να ζητηθεί από το δικαστήριο η ανανέωση της προσωποκράτησής τους την Τρίτη (28/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ Μαρίνος Κλεάνθους σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, αναλύει τα σημερινά δεδομένα στη ΔΗΠΑ, ένα χρόνο μετά τις ευρωεκλογές. Με αφορμή το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, ο Μαρίνος Κλεάνθους, δηλώνει πως η ΔΗΠΑ, έχει προοπτική και πεδίο δράσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE