ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Το μήνυμα πρώην παρουσιαστή του ΑΝΤ-1 για την ΑΕΚ! «Είναι θρίαμβος»

Το μήνυμα πρώην παρουσιαστή του ΑΝΤ-1 για την ΑΕΚ! «Είναι θρίαμβος»

Ο Θωμάς Παϊσης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα μήνυμα, για τον αποψινό επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

«Τα παιδιά μας είναι έτοιμα, ο πρόεδρος έχει κάνει τα πάντα, τα εισιτήρια δεν έφτασαν τελικά. Για την ΑΕΚ που φτιάχτηκε για να ανέβει εύκολα η πρόκριση θα είναι μια τεράστια υπέρβαση. Για τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα μια σανίδα σωτηρίας. Η ΑΕΚ όμως έχει ήδη ΝΙΚΗΣΕΙ. 70.000 ΨΥΧΕΣ στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς δεν είναι απλά νίκη. Είναι θρίαμβος. Η ΑΕΚ ΓΥΡΙΣΕ. Και απόψε το βράδυ απλά γιορτάζουμε την μεγάλη επιστροφή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top