Έρχεται το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών

Έρχεται το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών

Νομοσχέδιο με τίτλο «ο περί Εκλογής Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2015» ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σκοπός του νομοσχεδίου είναι η τροποποίηση του περί Εκλογής των Μελών της Βουλής Νόμου του 1979, ώστε να εκσυγχρονιστούν διάφορες διατάξεις της υφιστάμενης νομοθεσίας, αλλά και να προστεθούν νέες, προκειμένου να επιτευχθεί η συμμόρφωση της Κύπρου προς τις συστάσεις της Επιτροπής GRECO του Συμβουλίου της Ευρώπης, αναφορικά με τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE