Έρχεται το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών

Έρχεται το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών

Νομοσχέδιο με τίτλο «ο περί Εκλογής Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2015» ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σκοπός του νομοσχεδίου είναι η τροποποίηση του περί Εκλογής των Μελών της Βουλής Νόμου του 1979, ώστε να εκσυγχρονιστούν διάφορες διατάξεις της υφιστάμενης νομοθεσίας, αλλά και να προστεθούν νέες, προκειμένου να επιτευχθεί η συμμόρφωση της Κύπρου προς τις συστάσεις της Επιτροπής GRECO του Συμβουλίου της Ευρώπης, αναφορικά με τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE