ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΟΝΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη τριών προσώπων για τον φόνο 29χρονου

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΟΝΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη τριών προσώπων για τον φόνο 29χρονου

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής (19/05), για υπόθεση φόνου 29χρονου αλλοδαπού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα άτομα που έχουν συλληφθεί είναι ηλικίας 36, 30 και 28 ετών. 

Υπενθυμίζουμε ότι 29χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην Πλατεία Σολωμού τα ξημερώματα της Κυριακής (19/05). 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτο Σιάηλο, το θύμα έφερε τραύματα από σπασμένη μπουκάλα, με την οποία κτυπήθηκε στο χέρι και στην πλάτη. Τα τραύματα φαίνεται ότι προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τα αίτια της οποίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.