ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περπάτησε εκατοντάδες μέτρα ο 29χρονος λουσμένος με αίματα - Πάλευε μέχρι το τελευταίο λεπτό

ΦΟΝΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περπάτησε εκατοντάδες μέτρα ο 29χρονος λουσμένος με αίματα - Πάλευε μέχρι το τελευταίο λεπτό

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ο 29χρονος αλλοδαπός, που εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 19/5, στην παλιά Λευκωσία. 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες από τις έρευνες που έχουν γίνει μέχι στιγμής, ο 29χρονος φέρεται να διένυσε περπατώντας απόσταση περίπου 300 μέτρων για να φτάσει στην πλατεία Σολωμού, ενώ στο έδαφος διακρίνονται κηλίδες αίματος στα σημεία όπου πέρασε. 

Μάλιστα, ο 29χρονος κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή μέχρι τη στιγμή που έφθασε το ασθενοφόρο στην σκηνή. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματα του πριν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτο Σιάηλο, το θύμα έφερε τραύματα από σπασμένη μπουκάλα, με την οποία κτυπήθηκε στο χέρι και στην πλάτη. Τα τραύματα φαίνεται ότι προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τα αίτια της οποίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top