ΦΟΝΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περπάτησε εκατοντάδες μέτρα ο 29χρονος λουσμένος με αίματα - Πάλευε μέχρι το τελευταίο λεπτό

ΦΟΝΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περπάτησε εκατοντάδες μέτρα ο 29χρονος λουσμένος με αίματα - Πάλευε μέχρι το τελευταίο λεπτό

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ο 29χρονος αλλοδαπός, που εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 19/5, στην παλιά Λευκωσία. 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες από τις έρευνες που έχουν γίνει μέχι στιγμής, ο 29χρονος φέρεται να διένυσε περπατώντας απόσταση περίπου 300 μέτρων για να φτάσει στην πλατεία Σολωμού, ενώ στο έδαφος διακρίνονται κηλίδες αίματος στα σημεία όπου πέρασε. 

Μάλιστα, ο 29χρονος κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή μέχρι τη στιγμή που έφθασε το ασθενοφόρο στην σκηνή. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματα του πριν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτο Σιάηλο, το θύμα έφερε τραύματα από σπασμένη μπουκάλα, με την οποία κτυπήθηκε στο χέρι και στην πλάτη. Τα τραύματα φαίνεται ότι προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τα αίτια της οποίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE